facebook tracking
Restaurang

Riche

Connect

Riche är ett klassiskt brasserie och en pulserande mötesplats på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Sedan 1893 har Riche matsal och barer varit en oas och en tillflyktsort där du kan förvänta dig det lilla extra. Här möts det traditionella och det moderna i en miljö influerad av konst, mode och musik, precis som klassisk svensk husmanskost möter franskt brasserie på menyn.


Arvet efter Tore Wretman är viktigt. 1945 öppnade Tore Wretman Teatergrillen i lokalen som angränsar till Riche. En avskild mötesplats i de annars ganska livliga kvarteren runt Stureplan. En riktig klassiker när det kommer till Stockholms restaurangvärld. 

På Riche finns även Lilla Baren som är starkt förknippad med musik och med konst. Lilla Baren bjuder på små, intima gratiskonserter av högsta klass. Internationellt välkända namn blandas med obskyra artister på väg uppåt. Spelningar varvas med vad vi anser är Stockholms och Sveriges bästa DJs.

 

Det viktigaste vi har är medarbetarna!

Därför ser vi till att vara en trygg och seriös arbetsgivare. Vi vill att du som medarbetare ska känna dig stolt över att vara en del av vår koncern. Förutom den för oss självklara förmånen med trygga anställningsvillkor via kollektivavtalet, har vi en rad andra förmåner vi kan erbjuda dig.

Bland annat:

 • Friskvårdsbidrag & naprapati

  En god hälsa är en förutsättning för ett gott liv, både privat och på arbetet. Använd ditt friskvårdsbidrag till den friskvård som passar dig.
  Vi har även avtal med naprapat och erbjuder behandlingar med generöst subventionerat pris.

 • Personalboende

  Vi tillhandahåller ett antal personalboenden som vi kan erbjuda dig som vill flytta till Stockholm för att jobba hos oss men har svårt att hitta boende. Vi vill gärna att personer från andra delar av Sverige och världen ska kunna arbeta hos oss.

 • Vänkort

  Ett rabattkort som gäller för dig och ditt sällskap på våra restauranger i koncernen.

 • Utvecklingsmöjligheter

  Vi är en koncern med många möjligheter och uppmuntrar intern rörlighet mellan avdelningar och restauranger. För oss är det viktigt att du känner dig stimulerad och motiverad. Vi håller regelbundna workshops, utbildningstillfällen och anordnar arbetsdagar i vår härliga köksträdgård på Ulriksdal.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor