facebook tracking

 

Jag har jobbat i branschen i ungefär 5 år och har haft Svenska Brasserier som min enda stabila arbetsgivare trotts några gästspelningar hos andra aktörer.

Efter att bara ha bott i Sverige i 4 år började min resa hos Svenska Brasserier på restaurangen Sturehof där jag först togs emot som matsalsnisse. Efter 8 månader blev jag befordrad till servitör.

Jag beslutade mig för att gå utbildningen Food and Beverage Manager  för att bredda min kunskap inom service och restaurangdrift. Under utbildningstiden jobbade jag extra och precis innan examen i skolan fick jag erbjudandet om att börja jobba i baren.

Jag tycker om att utbilda mig och fattade beslutet att studera vidare inom International sales management. Jag fick då möjligheten att praktisera på Svenska Brasseriers huvudkontor som ekonomiassistent och en del på marknadsavdelningen. Under praktikens gång blev jag mer intresserad av ekonomi och fick möjligheten att jobba som ekonomiassistent vilket jag är oerhört tacksam för. 

Bland det bästa med att jobba hos Svenska Brasserier är att dem driver några utav Stockholms mest anrika restauranger och det är ingen tvekan om att utvecklingsmöjligheterna är många inom koncernen. Dessutom är koncernen etablerad och strukturerad som arbetsgivare vilket gör det till en bra arbetsplats för den anställde.

Jobbar du redan på Svenska Brasserier ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor