Taverna Brillo är ett italienskt brasserie i svensk tappning som öppnade 2012. Den stora matsalen omges av barer och butiker som erbjuder pizza, bröd, glass, kafé och blommor. Utbudet är lika generöst som öppettiderna, från tidig morgon till sen natt. Menyn på Taverna Brillo är inspirerad av den italienska mat vi älskar och som idag är en stor del av den svenska matkulturen.
Växthusbaren som ligger längst in i Taverna Brillo bredvid växthuset är ofta stimmigt och fullt av liv på kvällarna. Med sitt fokus på ny musik med DJ- och livespelningar ackompanjerad av bra konst har Växthusbaren på kort tid blivit en av Stockholms populäraste barer. Vårt senaste nytillskott rä Bar Brillo som både attahera gäster från tidig morgon till sen natt.
Hållbarhet och värdegrund
Vi jobbar utifrån en 100-årig horisont och strävar efter att alla våra beslut ska vara så pass hållbara att även kommande generationer kan få njuta av det vi har idag. Det gäller allt från inredning till vad vi serverar på tallriken till hur vår personal mår. Hållbarhet är för oss något som är integrerat i hela vår organisation. Läs gärna mer om vår hållbarhetsberättelse
Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande. Dessa ligger till grund för vår affärsmodell likväl som dagliga beslut.
Det viktigaste vi har är medarbetarna!
-
Friskvårdsbidrag & naprapati
En god hälsa är en förutsättning för ett gott liv, både privat och på arbetet. Använd ditt friskvårdsbidrag till den friskvård som passar dig. Vi har även avtal med naprapat och erbjuder behandlingar med generöst subventionerat pris. -
Personalboende
Vi tillhandahåller ett antal personalboenden som vi kan erbjuda dig som vill flytta till Stockholm för att jobba hos oss men har svårt att hitta boende. Vi vill gärna att personer från andra delar av Sverige och världen ska kunna arbeta hos oss. -
Vänkort
Ett rabattkort som gäller för dig och ditt sällskap på våra restauranger i koncernen. -
Utvecklingsmöjligheter
Vi är en koncern med många möjligheter och uppmuntrar intern rörlighet mellan avdelningar och restauranger. För oss är det viktigt att du känner dig stimulerad och motiverad. Vi håller regelbundna workshops, utbildningstillfällen och anordnar arbetsdagar i vår härliga köksträdgård på Ulriksdal.