Taverna Brillo slår snart upp portarna i ny regi och med en ny tappning! Med oss i vårt uppdaterade team har vi nu Stjärnkockarna Danyel Couet och Sebastian Thureson som tillsammans med vår verksamhetschef Thomas Mortensen format en ny upplevelse för våra gäster. Danyel & Sebastian tar över köket och ger oss en gastronomisk resa genom hela Medelhavsregionen.
Tillsammans med deras oslagbara kreativitet och strävan efter kvalitet kommer Taverna Brillo att erbjuda en ännu mer mångsidig matupplevelse. Danyel Couet, en av Sveriges mest framstående kockar och OS-guldmedaljör, tillsammans med Sebastian Thureson, finalist i Årets Kock 2016, har en lång historia tillsammans och har tidigare öppnat den hyllade restaurangen Allegrine. De är nu redo att ta Taverna Brillo till nya kulinariska höjder. Öppning sker senare i höst och rekrytering av personal pågår löpande.
Hållbarhet och värdegrund
Vi jobbar utifrån en 100-årig horisont och strävar efter att alla våra beslut ska vara så pass hållbara att även kommande generationer kan få njuta av det vi har idag. Det gäller allt från inredning till vad vi serverar på tallriken till hur vår personal mår. Hållbarhet är för oss något som är integrerat i hela vår organisation. Läs gärna mer om vår hållbarhetsberättelse
Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande. Dessa ligger till grund för vår affärsmodell likväl som dagliga beslut.
Det viktigaste vi har är medarbetarna!
-
Friskvårdsbidrag & naprapati
En god hälsa är en förutsättning för ett gott liv, både privat och på arbetet. Använd ditt friskvårdsbidrag till den friskvård som passar dig. Vi har även avtal med naprapat och erbjuder behandlingar med generöst subventionerat pris. -
Vänkort
Ett rabattkort som gäller för dig och ditt sällskap på våra restauranger i koncernen. -
Utvecklingsmöjligheter
Vi är en koncern med många möjligheter och uppmuntrar intern rörlighet mellan avdelningar och restauranger. För oss är det viktigt att du känner dig stimulerad och motiverad. Vi håller regelbundna workshops, utbildningstillfällen och anordnar arbetsdagar i vår härliga köksträdgård på Ulriksdal.