Ta del av några av våra medarbetares historier
-
Jag är en 31-årig kock från Hägersten, Stockholm, och har lagat mat större delen av mitt liv. Min resa började 2010 med praktik på Sturehof och Riche. Därefter arbetade jag i Gamla stan i tio år och hjälpte till att öppna Omakase Köttslöjd och La Ragazza. Nu är jag tillbaka i samma koncern som startade min matlagningskarriär, och jag ansvarar för den kreativa sidan av köket och ser till att allt flyter på under service
Patrik Castillo
Köksmästare - Gondolen
-
Jag har arbetat i restaurangbranschen i fem år, främst hos Svenska Brasserier. Jag började på Sturehof som matsalsnisse och blev senare servitör. Efter att ha utbildat mig till Food and Beverage Manager, jobbade jag i baren. Jag studerade sedan International Sales Management och praktiserade som ekonomiassistent på Svenska Brasseriers huvudkontor, vilket ledde till en fast tjänst. Arbetet hos Svenska Brasserier är givande då de driver flera anrika restauranger i Stockholm och erbjuder många utvecklingsmöjligheter
Tobi Peters
Redovisningsekonom - Svenska Brasserier
Jobbar du redan på Svenska Brasserier ?
Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.