Webbplatsen använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Svenska Brasserier och våra utvalda partners använder cookies och liknande teknologier för att du ska få bästa möjliga upplevelse av den här sidan. Om du samtycker till det kommer vi att använda cookies för analys- och marknadsföringssyften.

Besök vår Cookie Policy för att läsa mer om de cookies vi använder.

Du kan när som helst återkalla eller ändra ditt samtycke, genom att klicka på "Hantera Cookies" på botten av webbsidan.

Välj vilka cookies du vill godkänna

På den här sidan sätter vi alltid cookies som är nödvändiga, d.v.s. som behöver användas för att sidan ska fungera ordentligt.

Om du samtycker till det kommer vi också att sätta andra typer av cookies. Du kan lämna eller ta tillbaka ditt samtycke till olika typer av cookies med hjälp av reglarna nedan. Du kan ändra eller ta tillbaka ditt samtycke när du vill, genom att klicka på länken "Hantera Cookies", som alltid finns tillgänglig på botten av sidan.

För att få mer information om vad de olika typerna av cookies gör, hur dina uppgifter används när de sätts, m.m, se vår Cookie Policy.

Dessa cookies är nödvändiga för att sidan ska fungera ordentligt, och sätts alltid när du besöker sidan.

Leverantörer Teamtailor

Dessa cookies samlar in information som hjälper oss att förstå hur sidan används.

Leverantörer Teamtailor

Dessa cookies används för att anpassa den marknadsföring du får se. I vissa fall utför de också ytterligare funktioner på sidan.

Leverantörer Meta, Youtube

Ta del av några av våra medarbetares historier

  • Jag är en 31-årig kock från Hägersten, Stockholm, och har lagat mat större delen av mitt liv. Min resa började 2010 med praktik på Sturehof och Riche. Därefter arbetade jag i Gamla stan i tio år och hjälpte till att öppna Omakase Köttslöjd och La Ragazza. Nu är jag tillbaka i samma koncern som startade min matlagningskarriär, och jag ansvarar för den kreativa sidan av köket och ser till att allt flyter på under service

    Patrik Castillo

    Köksmästare - Gondolen

  • Jag har arbetat i restaurangbranschen i fem år, främst hos Svenska Brasserier. Jag började på Sturehof som matsalsnisse och blev senare servitör. Efter att ha utbildat mig till Food and Beverage Manager, jobbade jag i baren. Jag studerade sedan International Sales Management och praktiserade som ekonomiassistent på Svenska Brasseriers huvudkontor, vilket ledde till en fast tjänst. Arbetet hos Svenska Brasserier är givande då de driver flera anrika restauranger i Stockholm och erbjuder många utvecklingsmöjligheter

    Tobi Peters

    Redovisningsekonom - Svenska Brasserier

Jobbar du redan på Svenska Brasserier ?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@riche.se