

Elegans och Smaker i Säsong på Tvåstjärniga MICHELIN-restaurangen AIRA
AIRA är Tommy Myllymäkis restaurang på Biskopsudden i Stockholm. Naturen och havet precis utanför restaurangen är något som genomsyrar alla aspekter av AIRA, från maten och drycken till den storskaliga arkitekturen på plats. Den gastronomiska upplevelsen är inriktad kring nordiska smaker och kockarnas mål är att ständigt utveckla den engagerande matupplevelsen genom att kombinera traditionella matlagningstekniker med internationella smaker. Vinlistan erbjuder ett brett utbud av valmöjligheter och är utformad för att på bästa sätt återspegla de globala influenserna i maten och smakerna.

Den gastronomiska upplevelsen på AIRA utvecklas ständigt, med fokus på säsongsbetonade råvaror i kombination med globala matlagningstekniker och kryddor. Restaurangens närhet till vatten och dess koppling till naturen är nyckelelement som framhävs av byggnadens unika arkitektur.
Tillgängliga jobbmöjligheter på AIRA
Vi är en stor familj
Svenska Brasserier är samlingsnamnet för en grupp restauranger med några av landets mest intressanta koncept. Vår mat har sitt ursprung i svensk gastronomi och estetik, men kombineras ofta tillsammans i en annan matkultur. Vi skapar mötesplatser i stora lokaler och med generösa öppettider.
Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen och vi är stolta över den härliga gemenskapen som finns bland våra medarbetare. Hos oss får du bra förmåner i en seriös koncern samtidigt som det är viktigt att ha kul på jobbet ihop. Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållning.
