Tidlös Elegans sedan 1915
På Bobergs Matsal förvaltas och utvecklas arvet från en lång tradition av gastronomiska upplevelser.
I vår matsal vill vi återvända till en svunnen tid – en tid där lunchen fick ta sin tid och vara något extra. Vårt gastronomiska utbud har sin grund i det klassiska franska köket i samspel med det nordiska, från 1 juli 2024, signerat Tommy Myllymäki, Pi Le och Johan von Euler med team.
Miljön du sitter i är K-märkt; Bobergs Matsal är arkitekten Ferdinand Bobergs sista verk och stod klart 1915.
Vi är en stor familj
Svenska Brasserier är samlingsnamnet för en grupp restauranger med några av landets mest intressanta koncept. Vår mat har sitt ursprung i svensk gastronomi och estetik, men kombineras ofta tillsammans i en annan matkultur. Vi skapar mötesplatser i stora lokaler och med generösa öppettider.
Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen och vi är stolta över den härliga gemenskapen som finns bland våra medarbetare. Hos oss får du bra förmåner i en seriös koncern samtidigt som det är viktigt att ha kul på jobbet ihop. Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållning.