facebook tracking
Restaurang

Sturehof

Connect

Sturehof är ett klassiskt brasserie i hjärtat av Stockholm som grundades redan 1897. Sturehof erbjuder högklassig mat, dryck och atmosfär till en blandad skara gäster 365 dagar om året. Menyn är skandinavisk med fransk inspiration och bjuder alltid på ett bra utbud av färsk fisk och skaldjur. På Sturehof finns något för alla smaker och tillfällen.

I lokalerna ryms även den stimmiga Stureplansbaren, den avslappnade Mellanbaren och Obaren. Obaren är en intim och väl ansedd scen där livemusik är en viktig ingrediens. På scenen har under åren världsartister samsats med knappt upptäckta begåvningar. Oavsett livespelning eller DJ så är det gratis och garanterat bra stämning. 

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Hållbarhet och värdegrund

 

Vi jobbar utifrån en 100-årig horisont och strävar efter att alla våra beslut ska vara så pass hållbara att även kommande generationer kan få njuta av det vi har idag. Det gäller allt från inredning till vad vi serverar på tallriken till hur vår personal mår. Hållbarhet är för oss något som är integrerat i hela vår organisation. Läs gärna mer om vår hållbarhetsberättelse 

Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande. Dessa ligger till grund för vår affärsmodell likväl som dagliga beslut.

 

Det viktigaste vi har är medarbetarna!

Därför ser vi till att vara en trygg och seriös arbetsgivare. Vi vill att du som medarbetare ska känna dig stolt över att vara en del av vår koncern. Förutom den för oss självklara förmånen med trygga anställningsvillkor via kollektivavtalet, har vi en rad andra förmåner vi kan erbjuda dig.

Bland annat:

 • Friskvårdsbidrag & naprapati

  En god hälsa är en förutsättning för ett gott liv, både privat och på arbetet. Använd ditt friskvårdsbidrag till den friskvård som passar dig.
  Vi har även avtal med naprapat och erbjuder behandlingar med generöst subventionerat pris.

 • Personalboende

  Vi tillhandahåller ett antal personalboenden som vi kan erbjuda dig som vill flytta till Stockholm för att jobba hos oss men har svårt att hitta boende. Vi vill gärna att personer från andra delar av Sverige och världen ska kunna arbeta hos oss.

 • Vänkort

  Ett rabattkort som gäller för dig och ditt sällskap på våra restauranger i koncernen.

 • Utvecklingsmöjligheter

  Vi är en koncern med många möjligheter och uppmuntrar intern rörlighet mellan avdelningar och restauranger. För oss är det viktigt att du känner dig stimulerad och motiverad. Vi håller regelbundna workshops, utbildningstillfällen och anordnar arbetsdagar i vår härliga köksträdgård på Ulriksdal.

Humlegårdsgatan 19A
114 46 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

AIRA

Biskopsvägen 9
115 21 Stockholm Vägbeskrivning 08-6641900 Se sida

Luzette

Luzette
111 20 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Riche

Riche
114 34 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Sturehof

Sturehof
114 35 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Sturehofs matmarknad

Stureplan
114 35 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Taverna Brillo

Taverna Brillo
114 35 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Teatergrillen

Humlegårdsgatan
114 46 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Ulriksdals Värdshus

Ulriksdals Värdshus
170 79 Solna Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Svenska Brasserier ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor