facebook tracking
Restaurang

Stockholms matmarknad

Connect

Stockholms Matmarknad är det nyaste tillskottet till Sturehof som öppnade 2015. Det är en matmarknad där maten är mer än bara god - den ska hålla hög kvalitet, ha ett tydligt ursprung och vara hållbart producerad. Mycket av de råvaror som används i matlagningen på Sturehof hämtar vi från matmarknaden, eller som vårt skafferi som vi kallar den.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Hållbarhet och värdegrund

 

Vi jobbar utifrån en 100-årig horisont och strävar efter att alla våra beslut ska vara så pass hållbara att även kommande generationer kan få njuta av det vi har idag. Det gäller allt från inredning till vad vi serverar på tallriken till hur vår personal mår. Hållbarhet är för oss något som är integrerat i hela vår organisation. Läs gärna mer om vår hållbarhetsberättelse 

Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande. Dessa ligger till grund för vår affärsmodell likväl som dagliga beslut.

 

Det viktigaste vi har är medarbetarna!

Därför ser vi till att vara en trygg och seriös arbetsgivare. Vi vill att du som medarbetare ska känna dig stolt över att vara en del av vår koncern. Förutom den för oss självklara förmånen med trygga anställningsvillkor via kollektivavtalet, har vi en rad andra förmåner vi kan erbjuda dig.

Bland annat:

 • Friskvårdsbidrag & naprapati

  En god hälsa är en förutsättning för ett gott liv, både privat och på arbetet. Använd ditt friskvårdsbidrag till den friskvård som passar dig.
  Vi har även avtal med naprapat och erbjuder behandlingar med generöst subventionerat pris.

 • Personalboende

  Vi tillhandahåller ett antal personalboenden som vi kan erbjuda dig som vill flytta till Stockholm för att jobba hos oss men har svårt att hitta boende. Vi vill gärna att personer från andra delar av Sverige och världen ska kunna arbeta hos oss.

 • Vänkort

  Ett rabattkort som gäller för dig och ditt sällskap på våra restauranger i koncernen.

 • Utvecklingsmöjligheter

  Vi är en koncern med många möjligheter och uppmuntrar intern rörlighet mellan avdelningar och restauranger. För oss är det viktigt att du känner dig stimulerad och motiverad. Vi håller regelbundna workshops, utbildningstillfällen och anordnar arbetsdagar i vår härliga köksträdgård på Ulriksdal.

Humlegårdsgatan 19A
114 46 Stockholm Vägbeskrivning

Luzette

Luzette
111 20 Stockholm Vägbeskrivning

Ny restaurang på Djurgården

Biskopsvägen 9
115 21 Stockholm Vägbeskrivning 08-6641900

Riche

Riche
114 34 Stockholm Vägbeskrivning

Stockholms matmarknad

Stureplan
114 35 Stockholm Vägbeskrivning

Sturehof

Sturehof
114 35 Stockholm Vägbeskrivning

Taverna Brillo

Taverna Brillo
114 35 Stockholm Vägbeskrivning

Teatergrillen

Humlegårdsgatan
114 46 Stockholm Vägbeskrivning

Ulriksdals Värdshus

Ulriksdals Värdshus
170 79 Solna Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Svenska Brasserier?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor